Hotellpriser i Landskrona

hotell landskronaI Landskrona med omnejd finns övernattningsmöjligheter avpassade för alla slags plånböcker, alltifrån billiga budgetalternativ till fullservicehotell med hög komfort.

Tendensen är att det är något billigare att välja ett rum utanför centralorten, men undantag finns.
Och tänk på att det ofta går att göra fynd även på hotell i de övre prislägena. Alla rum är inte lika exklusiva, och även om du väljer ett enklare rum har du tillgång till all den service hotellet har att erbjuda. Dessutom kan den som väljer rätt tidpunkt få rabatter som gör priset överkomligt.

Den som nöjer sig med ett småskaligt boende som ofta har något lägre servicenivå har många bed & breakfast-ställen att välja bland.

Vill du dra åt livremmen ytterligare ett snäpp, kan det vara läge att titta på boenden av typen vandrarhem med självhushåll. Det kan vara värt att kolla på www.hotell-landskrona.nu.

Här är några exempel på tillfälliga boenden i olika prislägen.
Hotel Öresund i centrala Landskrona utlovar god komfort och tillgång till professionell betjäning hela dygnet. Normalpriset för ett dubbelrum ligger på ungefär 1500 kronor.

Bo-Ven B&B är ett av många trevliga logier i Landskronatrakten som erbjuder bed and breakfast. Priset för ett dubbelrum i det gamla missionshuset på Ven ligger på 600 kronor per person, medan den som vill ha ett enkelrum får punga ut med 700 kronor. Barn under sex år får bo gratis om de sover hos någon av föräldrarna. Utom frukost ingår lakan, handduk, morgonrock och städning i priset.

PE Rumsuthyrning vid Fiskargränden i centrala Landskrona är ett boende av vandrarhemstyp som är öppet året om. Anläggningen har plats för runt 30 gäster fördelade på sex rum. De har tillgång till kök, TV samt gemensam avdelning för dusch och toaletter. Priset för en övernattning är 150 kronor per person.