Månadsarkiv: augusti 2011

Billiga hotell Nice

Jag och familjen kom precis hem från Nice efter en helt underbar vecka. Vi har solat, badat, promenerat och ätit fantastisk mat. Vi bodde på ett jättemysigt hotell som till vår förvåning, och glädje var riktigt billigt.

 

Innan vi åkte fick vi nämligen höra från alla håll att det helt enkelt inte gick att hitta billiga hotell i Nice, men vi vägrade tro på detta och envisades med att leta tills vi hittade ett. Det hotell vi till slut hittade var dessutom otroligt bra. Det var sådär riktigt genuint med trevlig hotellpersonal och mysiga hotellrum. Att det dessutom var gångavstånd till stranden skadade ju inte direkt.

 

Nej men det var verkligen en riktigt bra resa för hela familjen, Nice är verkligen en stad som bjuder på allt möjligt. Fast det bästa var nästan att promenera på Promenade des Anglais, den kända strandpromenaden i Nice, efter en riktigt god middag. Då kändes det verkligen som om man var i paradiset.

 

Jag kan nästan garantera att jag och familjen kommer att åka tillbaka till Nice, jag längtar redan tillbaka till ljudet av vågor och smaken utav all god mat. Men vi får nog ta och vänta till nästa år, vi får bara hålla tummarna för att vi hittar ett lika billigt hotell då.