Hotell Köpehamn – Hotell Guide

Köpenhamns hotellalternativ för turister kan kännas som lite av en djungel. Var ska man bo för att ha nära till shopping och uteliv? Var ska man bo om man vill smaka på Köpenhamns kulturliv? Var ska man bo om det som lockar mest är Köpenhamns historiska bitar? Här följer en guide över några hotell i Köpenhamn.
 
Köpenhamns centrum är en förhållandevis liten stadskärna där också de populäraste sevärdheterna finns. Däribland den stora och berömda nöjesparken Tivoli och shoppinggatan Strøget. I Köpenhamns centrum finns otaliga hotell för alla plånböcker och här är det nära till shopping och typiska turistaktiviteter.

Exempel på hotell i stadens centrum är Comfort Hotel Österport med tre stjärnor, som till rimliga priser erbjuder modernt inredda rum och en härligt stor frukostbuffé så du står långt in på dagen. Bor du på detta nyrenoverade hotell är det nära till nästan allt.
 
Trestjärniga Best Western Hotel ligger också relativt centralt med nära till Kungliga teatern i Köpenhamn och konstmuséet Thorvaldsens Museum. Här ingår trådlös internetanslutning och frukost i priset.
 
Det fyrstjärniga Copenhagen Admiral Hotel har en unik miljö och ligger bredvid slottet Amalienborg. På detta vackert rustika och historiska hotell kommer den historieintresserade garanterat att stortrivas.

Mer om hotell i Köpenhamn kan du läsa om på

www.kopenhamnportalen.se/hotell-kopenhamn

www.hittabilligahotell.se/danmark/kopenhamn